Admitere 2023

 


În anul 2023, concursul de admitere la Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică, Universitatea Babeş-Bolyai, se desfăşoară în două sesiuni. Înscrierea pentru anul 2023 se face online, conform calendarului anunţat.

Candidatii sunt responsabili de incarcarea pe platforma/transmiterea corecta a tuturor documentelor prevazute in Regulamentul de admitere al Universitatii Babes-Bolyai.

Pentru ocuparea posibilelor locuri rămase vacante se va organiza o a doua sesiune după un calendar care se va afişa după finalizarea sesiunii din vară.


Pentru a fi complet informaţi referitor la condiţiile de desfăşurare a concursului de admitere în anul universitar 2023-2024, vă rugăm să descărcaţi şi să consultaţi în întregime Regulamentul cadru de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai, precum şi Anexa Facultăţii de Chimie şi Inginerie Chimică la Regulamentul UBB pentru Admiterea 2023.


Oferta educationala nivel licenta nivel master

Înscrierea online, valabilă pentru toate facultăţile Universităţii Babeş-Bolyai la care candidatul doreşte să se înscrie la Concursul de Admitere pentru anul universitar 2023-2024:

Link inscriere Admitere 2023


Tutorial inscriere


- documente necesare înscrierii la Admiterea 2023, nivel licenţă, respectiv nivel master;
- Anexa 3 la fişa de înscriere la Admiterea 2023, formular nivel licenţă, model nivel licenţă, respectiv formular nivel master, model nivel master  
- documente necesare la confirmarea locului ocupat, nivel licenţă, respectiv nivel master;

Înscrierea la doctorat în domeniile Chimie şi Inginerie Chimică se face online.
Detalii pe site-ul Institutului de Studii Doctorale al Universităţii Babeş-Bolyai.